Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ASKİ’NİN CEYHAN’A BÜYÜK AYIBI

ASKİ’NİN CEYHAN’A BÜYÜK AYIBI

ASKİ’NİN CEYHAN’A BÜYÜK AYIBI

ASKI’NIN CEYHAN’A BÜYÜK AYIBI

 Adana Büyüksehir Belediyesine bagli ASKI’de son zamanlarda yolsuzluk yapildigi iddialarinin yankilari devam ediyorken, Türkiye Corona Virüsüyle tam teçhizat mücadeleye devam ederken Ceyhan’da ise tam tersi yasaniyor.

Hergün bin bir bahanelerle Ceyhan’in sularini kesen ASKI adeta Ceyhan halkini cezalandiriyormus gibi alay edercesine her ayin bazi günlerinde sulari keserek vatandasi magdur etmeye devam ediyor.

Bu konu hakkinda magdur olan Vatandaslar, ASKI’nin acaba birilerini zengin etme telasina mi? Düstüler diye yetkililere soru yönelterek; Bizler Devletimize üzerimize düsen görevlerimizi yapiyoruz.31 Mart seçimlerinden önce hiçbir zaman suyumuz kesilmezdi Ancak Bu yönetim geldi geleli sürekli sularimiz kesiliyor. Magdur ediliyoruz. Su hayat pahaliliginda ASKI birilerini zengin etme telasina mi? Düstü. Hele ki, Suan çok zor bir süreçten geçtigimiz Corona Virüsü Belasiyla mücadele ederken Ceyhan’a su verilmemesi ASKI’nin büyük ayibidir.200 Bin nüfuslu  Ceyhanliyi Magdur etmeye kimsenin hakki yoktur. O koltukta oturanlar bosa o koltulta oturmasinlar. Bizi Magdur eden bu zihniyetlere seçimde hesabini soracagiz’’ diye serzeniste bulundular.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli